Каталог товарів
Меню

Капуста Броколі АГАССІ F1 20шт, Rijk Zwaan B.V., Нідерланди

0 відгуків

24 грн.
В наявності
Доставка. Самовивіз з поштових відділень Нова Пошта та Укр Пошта або доставка кур'єром на адресу

Оплата. Оплата під час отримання товару, Google Pay, Безготівковий для юридичних та фізичних осіб, Apple Pay, Передплата на картку продавця, Оплата карткою Visa/MasterCard

Гарантія. 12 місяців
Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Опис

Капуста АГАССІ F1

Фасовка: 20н

Виробник: Rijk Zwaan B.V., Нідерланди

Агассі – середньорання  капуста броколі. Вегетаційний період – 65-75 днів. Має привабливу форму суцвіття. Качани капусти Агасі  округлі, вирівняні, насиченого темно-зеленого кольору.  Добре переносить спекотний клімат. Суцвіття не схильні до негативних реакцій на стресові фактори (проростання листям, набуття антоціанового забарвлення).

Для забезпечення конвеєра рекомендується висаджувати розсаду в декілька строків (через 7-10 днів). Броколі Агассі висаджують розсадним та безрозсадним способом. Розсада готова до висадки після появи 5-6 справжніх листків у віці 50-55 діб для ранньостиглих термінів. При розсадному способі норма висіву насіння - 4 г/м2, при висіві у відкритий грунт — 0,08-0,1 г/м2. При висіві насіння безпосередньо в грунт в середині квітня вона починає плодоносити на початку липня, а при розсадному способі в кінці травня - початку червня. Необхідна густота рослин (4,0-4,5 шт/ м2) при безрозсадному способі вирощування досягається проріджуванням. При розсадному способі оптимальна схема розміщення рослин при широкорядному способі на рівній поверхні 60 x 40 або 70 x 30 см, на грядах при стрічковому дворядному способі - (50 +90) х 30 см. Найкращою схемою розміщення рослин при безрозсадному способі посіву є 70 x 50 см. Рослини стають ламкими, дерев'янистими. Оптимальна вологість повітря – близько 85%, температура повітря – +18-20°С у період росту та розвитку вегетативної маси та + 16-18°С при формуванні голівки. Температура повітря вище +25°С і нижче +10 С, сухість повітря і грунту різко знижують урожай і якість продукції. Рослини броколі досягають висоти 70 см і більше. Прибирання капусти броколі проводять у кілька прийомів: в першу чергу зрізають центральну головку, коли вона щільно зімкнута (до розбіжності одиничних бутонів), бічні пагони з дрібними головками зрізають в міру їх відростання (через 10-15 діб). При систематичному збиранні продукція надходить все літо. Зрізані головки з частиною стебла 10-20 см використовують в їжу як можна швидше, так як вони в'януть. Період зберігання - 5-7 діб, температура - +1-2°С. 

Норма висіву: 4 г/м2.

Глибина загортання насіння: 0,5-1 см.

Ширина міжрядь: 60-70 см.

Характеристики
Упаковка Пакет
Продолжительность жизни Однолетние
Культура Капуста брокколи
Семян в упаковке 20
Тип продукции Посевной (семена)
Відгуки покупців
Написати відгук
Ваша оцінка