Каталог товарів
Меню

Морква “Колтан F1”, 0,5 г, Nunhems B.V., Нідерланди

0 відгуків

25 грн.
В наявності
Доставка. Самовивіз з поштових відділень Нова Пошта та Укр Пошта або доставка кур'єром на адресу

Оплата. Оплата під час отримання товару, Google Pay, Безготівковий для юридичних та фізичних осіб, Apple Pay, Передплата на картку продавця, Оплата карткою Visa/MasterCard

Гарантія. 12 місяців
Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Опис

Морква Колтан F1 — пізньостиглий гібрид моркви флакійсько-нантського типу для зберігання, переробки і реалізації в свіжому вигляді. Термін дозрівання — 130-140 днів. Коренеплоди 18-21см, з добре виповненим кінчиком, вирівняні по формі і масі, інтенсивно оранжевого кольору з маленькою серецевиною. Має відмінні смакові якості і високий вміст каротину. При високій густоті висіву коренеплоди мають більш циліндричну форму, при більш розрідженому — конічну. Зберігається протягом 5-7 місяців. Моркву Колтан використовують для реалізації у свіжому вигляді, для переробки та для зберігання.

Морква Колтан — виcoкoуpoжaйний сорт, добре плодоносить на всіх типах грунту. Для отримання кращих результатів рекомендується вирощувати на гребнях. Добрими попередниками є капуста, цибуля-порей, цибуля, огірок, томати, а також культури суцільного посіву — бобові і озима пшениця, під яку вносилися органічні добрива. Не рекомендується вирощувати в перший рік після внесення органічних добрив, після петрушки, буряка, селери і картоплі. На своє місце моркву можна повертати не раніше ніж через 3-4 роки. Норма висіву насіння залежить від призначення продукції. Для посіву найкраще використовувати сівалку точного висіву, щоб рівномірно розмістити насіння на гребенях, це одне з основних умов отримання однакових за величиною коренеплодів. Терміни посіву залежать від напрямку використання продукції. Для отримання ранньої продукції, а також продукції призначеної для переробки, кращими термінами посіву є посів при першій же можливості виходу в поле. Для продукції, яка йде на зберігання, посів слід проводити на кілька тижнів пізніше (щоб коренеплоди не переростали). Оптимальна температура для отримання сходів — +15-18°С. Найбільш небезпечними хворобами для моркви є борошниста роса і альтернаріоз. Найнебезпечніші шкідники моркви – морквяний муха і міль. Плантації слід захищати від початку посіву, а наступну обробку проводити з кінця травня, коли настає перший наліт мушок на плантацію. Обробки повторюють кожні 14 днів, а в момент інтенсивного льоту мушок – через кілька днів. При збиранні моркви, як механічної, так і ручної, слід звернути увагу на те, щоб коренеплоди не пересихали. Пересихання призводить до зменшення терміну зберігання і якості коренеплоду. Найпопулярнішим способом зберігання є укладання в кагати, тільки слід пам’ятати, щоб температура в кагатах була не вище 0-1°С. Недоліком цього методу, є велика втрата сировини під час зберігання, а перевагою — низька ціна приготування кагата. У той же час зберігання моркви в сховищах або в холодильниках не призводить до великих втрат коренеплодів, до продажу моркву можна приготувати, не звертаючи уваги на погоду, а тривалість зберігання значно збільшується. У таких об’єктах найкраще зберігати моркву в ящиках при t 0-1°С і відносній вологості 95%.

Норма висіву: для зберігання і реалізації в свіжому вигляді- 170-200 нас/кв.м, для переробки- 80-130 нас/кв.м.

Глибина загортання насіння: 1-2 см.

Ширина міжрядь: 65-75 см.

Фасовка: 0,5г

Виробник: Nunhems B.V., Нідерланди

Характеристики
Вес 0.5
Продолжительность жизни Однолетние
Культура Морковь
Вес упаковки 0.5
Тип продукции Посевной (семена)
Цвет плода Оранжевый
Відгуки покупців
Написати відгук
Ваша оцінка